Followers

Monday, January 31, 2011

Akhirnya..

With birthday present - pink cheongsam

With new Old Navy Sweater

Memang bukan senang hendak ambil gambar queen 1 tahun ini. Puas bagi itu ini supaya boleh stand still kejap. Inilah yang dapat di letak dalam blog pic terbaru Haifa. Rambut Haifa memang bergulung-gulung, berbeza dengan rambut abang Haziq yang lurus lebat.
Hendak tulis panjang, kepala pening. Tidak boleh hendak tengok komputer lama-lama.
Gambar masa sambutan birthday hari itu, nenanti masukkan. Lagipun kelam kabut sikit sebab aku bila sudah malam-malam itu sudah start mabuk semula. Penat sebab sangat siangnya temankan hubby beli barang untuk BBQ. 
Alhamdulilah, pertama kalinya aku dan hubby buat makan-makan, jemput orang datang rumah.  

p/s 
I'm on 13 weeks of pregnancy today.
Alhamdulilah. 

8 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow..dah ada orang baru nak datang lagi.Tahniah dan happy belated bday to haifa cassandra..semoga jadi anak yg solehah :)

mamalieyna said...

waaaah ada org baru bakal menjelma lagi..congrate dear...alahai jangkitkan la saya..huhu.. =P

happy belated besday cassandra, waah mau jd kakak nnti ye..bestnyer..

Ina Hashim said...

dapat jugak tgk muka budak cumil nih...dah nak jadi kakak ye?

haslina said...

eliss - alhamdulilah rezeki ALLAH bg..
;)
amin amin amin...tq dear..

lieyna - u r welcome. semoga rezeki ini berjangkit pada lieyna juga amin amin amin..
tq dear.
a'ah..kecik2 da nak jadi kakak..

kak ina - itulah kan kak...mmg payah nak ambil pic budak2 nie..
hikhik...kakak haifa..
;))

mrsboan said...

alhamdulillah tahniah semoga mama and baby sihat selalu...

haslina said...

mrsboan - amin amin amin...tq dear...

aliaaroslan said...

congrats kak has!!!

haslina said...

tq dear....
;))

p/s semoga cepat sembuh yea...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails