Followers

Thursday, October 4, 2012

Rambut bergulung princess.

Fuh sudah Thursday again.
Cepat betul masa berlalu dan hari yang sama datang kembali.
Hari ini pagi-pagi sudah menjaga exam untuk 2 jam.
Settle di situ, kembali ke office. Mari menanda lagi.
Alhamdulilah 2 subject sudah selesai semalam. Kiranya carry mark siap.
Cuma perlu key in dalam sistem.
Malangnya EMS di pc aku ada problem. Insyallah petang ini adik technician datang untuk betulkan.
Sekarang ini aku gigihkan diri untuk siapkan subject Lab dan subject CM.
Insyallah.


Lihatlah rambut baru princess aku ini.
Selamat di potong hari Selasa lepas.
Alhamdulilah Haifa duduk baik sahaja.
Aku risau juga takut Haifa menangis ke.
Tapi lepas itu, hati mama ini macam bersalah sahaja sebab rambut cantik bergulung Haifa sudah tiada.
Sayu rasanya sehari dua ini melihat rambutnya pendek.

Lainnya, 1st time aku tengok Haifa dengan rambut pendek, sebiji macam aku maca kecik-kecik dulu.
Kiranya barulah aku dapat rasa anak perempuan aku ini mewarisi muka mama dia.
Hubby pun cakap perkara yang sama.
Syiok.
Tapinya tengok lama-lama lagi.
Erm Haifa sudah ambil muka kakak aku.
Kalaunya kaklang jalan dengan Haifa mesti orang cakap itu anak dia.


Anyway Haifa happy sahaja kan sebab dapat Tablet sendiri semalam. Alhamdulilah syukur dengan limpah rezeki dari ALLAH untuk anak-anak.
Seronoklah dapat main-main tanpa gangguan.
Cumanya Qeqeem sahaja yang rajin mengusik kakak nya.

7 comments:

oya said...

comel jer..nak tab gak boleh??hehe

Ina Hashim said...

Lin,

di mata akak pulak, Haifa sebijik muka Ray overall while both Haziq n Hakim sebijik muka Lin.....serius beb...hehe

haslina said...

oya - huhu, beli tab@tablet murah jea. untuk budak2.

kak ina - huhu dan hu lagi. tq kak atas pandangan ikhlas akak.

alhamdulilah syukur saya pada ALLAH sebab dapat anak2 yg comel juga.

Miss Neddy said...

Comel nyer princess rambut pendek. cute okay. Tecik2 dh ada tablet sendiri. Zaman IT.....

Eliss Mie said...

comelnya rambut dia :) sayang nak potong rambut my nuha sebab rambut dia susah tumbuh kecik2 dulu.hehehehe

haslina said...

hehe.

tu lah kan eliss. klu gegirl lepas tu rambut payah nak tumbuh.
mesti sayanggg nak potong kan.

haslina said...

hehehe, tima kasih dik Neddy.

itulah kan, baba dia yang beria untuk semua tablet bagai tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails