Followers

Monday, July 6, 2009

Im so happy!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum..

Alhamdulilah hari ini sudah masuk hari ke 3 aku boleh makan nasi dengan ok. Itu pun aku minta En. Hendra gorengkan nasi berlaukkan telur dadar.....ermmm sungguh sedap. Kalau diikutkan aku memang tidak ada selera hendak makan apa-apa pun. Tapi betapa 'derita' nya perut aku bila tidak makan. Asyik muntah dan muntah dan muntah...
Ditambah lagi dengan asid gastrik yang sentiasa menambah aku untuk memuntahkan segalanya. Allahuakbar...

Op lupa untuk beritahu...syukur pada Allah kerana telah memberi aku peluang untuk PREGNANT buat kali KEDUAnya. Sekarang kandungan aku sudah masuk 11 minggu.
Mula-mula aku tidak tahu pun aku ini mengandung, cukup masuk 7 weeks kandungan baru aku tahu ini sudah berisi lagi.

Ook lah aku tidak mampu bercerita panjang kerana kepala asyik pusing-pusing sahaja. Insyallah esok aku akan mula bekerja. Punyalah lama aku cuti, mula-mula MC dan cuti selama seminggu dari 15 June ke 21 June. Kemudian aku mohon cuti tanpa gaji selama 2 minggu dari 22 June hingga ke 5 July kerana aku sudah ibarat hidup atas kapal asyik mabuk, muntah dan terlalu penat. Di tambah dengan selera makan yang ntah....sudah hilang.

Sambung nanti-nanti.

7 comments:

maidatul said...

TAHHHNIAHHH....Akhirnya Haziq akan dapat kawan...jaga kesihatan bebaik ok... ;)

Ina Hashim said...

TAHNIAH lagi sekali dari akak

luvida said...

congrats sis haslina.
sonoknye pegnen agi..
:D
takin' care taw.

CikMin said...

tahniah...mom-to-be return....

Sally said...

Tahniah Chik.
Ko lama tak masuk fb ekk?
Ko x sht sbb pregnant atau sbb penyakit hari tu?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wahh..congratz..aku br baca blog hr ni..patut laa lama tak update blog..tengah mabuk rupanya..syok laa haziq ada kawan pasni...take care dear :)

haslina said...

akma ~ tima kasih...

kak ina ~ hehehe tima kasih kak..

dik luvida ~ welkam dik..

cik min ~ tima tima kasih.. welcome to my blog..

sally ~ tima kasih...jauh2 kau masuk blog aku kan...aku tidak sihat sebb alahan mengandung...

ellis ~ tima kasih mypren..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails