Followers

Wednesday, December 4, 2013

Burger time.

Burger special with cheese

Assalamualaikum.

Pagi-pagi mari ceriakan diri dengan food berlemak. Sedap.
Fuh, since 'stress' during doing the assignment yang last minutes hari itu. Dan juga plus sakit kepala sebab tidak cukup tidur. All of that really changing my mood. Tidaklah semua, cuma part makan sahaja yang dapat impact nya. Selera saya terus swing hendak makan western, specifi nya ialah burger, narrow down lagi hendak yang goreng/masak sendiri dirumah plus yang di letakkan dengan cheese. Ya Allah yummy nya sangat.
Terima kasih pada HC yang prepared semua itu. Macam hendak tidur sahaja lepas makan burger ini di atas kesedapan dan kelemakkannya.

1st time masak dirumah memang guna roti burger. Masa itu kami sesama menonton movie berdua di malam minggu. Anak-anak pula memang sudah di paksa rela untuk tidur oleh HC.  Malam-malam kan, so macam lapar semula gitu. Burger masa itu tinggal sekeping sahaja. And HC gunakan roti gardenia sahaja. Dan saya suka pula makan begitu.
So 2nd round, menu burger lagi. Tapi dengan roti gardenia pula. Serius sangat sedap.

Double cheese burger

6 comments:

Wak Gelas said...

wak tenokks burger tu mcm sodapp je makk.,ahHKs

Ms Haslina said...

huhu. seyes mmg lemak dan yummy.
beli raw material dan masak sendiri di rumah. sedap.

Eliss Mie said...

sedapnya burger home made :)

Ms Haslina said...

tak home pun eliss, cuma goreng sendiri jea.
tp tetap puas hati sebab boleh letak apa sahaja yg di sukai.
yg penting menjimatkan bagi kami 5 beranak.

maidatul said...

macam sedap jer...macam best jer...
:)

Ms Haslina said...

huhu. mmg yummy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails