Followers

Thursday, April 9, 2015

Mood revision untuk Final Examination master

Moga ALLAH permudahkan untuk 4 rata lagi kali ini, ameen 

Allahuakbar
Waktu study untuk exam datang lagi
Hari ini aku masih kerja lagi
Esok until Selasa depan cuti
Paper aku ialah pada hari Ahad jam 9 pagi - Sustainable Construction
Dan paper satu lagi pada hari Selasa jam 2 pm - Change Management

Kali ini exam memang mencabar sebab both subjects adalah theory.
Maknanya banyak facts kena ingat dan faham
I knows it is a challenge to me 
Theory vs calculation
Tidak mengapa, aku memang sukakan cabaran
Kalau tidak 
Rare sangatlah background engineering yang mahu 
Sambung master management
Tapi aku
Aku yang mahu, aku suka
Cabarannya ialah RAJIN atau MALAS
Kan

Ini adalah perkara yang paling seronok, ia untuk kali terakhir
Allahuakbar

Ini pesan Dr Goh yang ajar Change Management pada kelas aku
Please Go Extra Mile

3 comments:

Azlee Amirudin said...

Hye...goodluck for your exam...sy pun part time study duly...amik engineering, then business mgmt masa postgrad...mmg rare tp dah ramai yg buat, hehe...buat exam elok2 :)

Eka Tikah said...

kerja sambil belajar? wah berat tu. btw, gd luck ^^

Ms Haslina said...

Azlee - terima kasih atas kongsian itu. alhamdulilah result dah keluar. alhamdulilah

Eka - terima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails