Followers

Monday, August 27, 2012

Qeqeem cucuk setahun.

Baju raya Brasil.

Monday Blues sikit jea.
Alhamdulilah dengan kesihatan yang ALLAH bagi.
Kerja juga aku di pagi Isnin yang boring, semestinyakan.
Hahaha.

Story sebelum raya lepas.
Qeqeem yang comel kan genap setahun pada akhir minggu Ramadhan.
Makanya mesti kena pergi cucuk 1 tahun sekali kan.
Ikut tarikh schedule untuk ke klinik ialah pada 16 August.
Ceritanya hari itu juga aku balik ke kg.
Hendak tukar tarikh lain, erm klinik penuh lah pula.
Akhirnya Qeqeem cucuk di kg sahaja.
Pagi hari Jumaat yang mulia itu, aku, hubby and abah sekali pergi ke klinik.
Alhamdulilah, Qeqeem seorang sahaja yang cucuk pagi itu.
Yang lain cuma ibu-ibu mengandung sahaja.
Tapi punyalah lama menunggu, sebabnya nurse sudah ramai bercuti.
Tak apalah, yang penting Qeqeem dapat cucuk hari itu.
Berat terkini ialah 9.2kg.
Alhamdulilah Qeqeem tidak demam lepas itu.
Syukur.

4 comments:

mamalieyna said...

1 year dh Qeqeem, kejap je kan..

haslina said...

a'ah eina. baby ramadan.

gee ryder said...

setahun dah ke?
happy birthday qeqeem!

haslina said...

gee - a'ah dear. tima kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails