Followers

Tuesday, September 11, 2012

kerja lagi.


Salam hari Selasa.
Picture Sabtu lepas.
Erm, bukan aku yang convo.
Bila pula aku sambung study kan.
Students yang convocation.
Makanya cikgu cikgu kena lah ada sekali gitu.
Aku masuk sesi pagi sahaja dari 7.30am ke 11.30am.
Petangnya aku ada kelas dengan students part time dari jam 1pm ke 5pm.
Tahun lepas zaman-zaman convo ini aku tengah berpantang.
Hehe.
Kekiranya ini kali last lah convo as Collage University.
Next time memang sudah upgrade ke University pula.

Sampai rumah petang itu, memang flat habis.
Terlelap.

2 comments:

mamalieyna said...

lama tak rasa suasana camni.. penat tu...

haslina said...

eina - kebetulan saya kerja bidang pendidikan, merasalah begini setiap tahun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails