Followers

Friday, March 8, 2013

my Jumaat.

As-salam Jumaat to all.
Alhamdulilah Jumaat datang lagi.
Harapan aku cukup tinggi, semoga ini Jumaat terakhir aku memboyot.
Semoga Jumaat depan, baby comel sudah berada depan mata. amin amin amin.

Pagi tadi pergi klinik.
Mohon MC lah kan.
Suh Doc check tekanan darah sekali.
Ialah aku ini since Sabtu lepas.
Asal lepas minum milo O panas pagi-pagi, mesti lepas itu muntah.
Before itu, memang kepala asyik sakit bangun pagi.

Alhamdulilah Doc check, blood pressure okies.
Perut memang tidak perlu story, sudah turun.

Hari ini cuba cari bayam merah. Erm tiada juga.
So layan bayam biasa sahaja. Untuk maintain Hb.

Mood hari ini, makan meatball, beli fresh di pasar borong tadi.
Hubby lah yang belikan. Aku apa-apa hal duduk dalam kereta sahaja.

Malam tadi puas makan fries dan daging burger di goreng.
Sambil taip sambil minum milo blended. Hubby buatkan.
Ermmmm nyaman.

Mood perut, rilex sahaja. Mengeras.
Setakat masa ini memang tiada tanda contraction.

2 comments:

Ina Hashim said...

senyap je...dh bsalin ke lin?

Mr`s Haslina said...

update hari ni, hehe da bersalin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails