Followers

Tuesday, June 17, 2014

Mandi kolam


Assalamualaikum,

Sekeping gambar di area rumah saya.
Rasanya taken pada hari Sabtu lepas. Nampak pool comel dari rumah. Satu untuk orang dewasa dan satu untuk kanak-kanak.
Tapinya anak-anak saya semua suka mandi pool yang dewasa, sebabnya dia orang semua sudah ada buoy sendiri. So bebaslah berenang sana sini dengan kolam yang lebih luas.
Kalau Haziq pula memang siap dengan google sekali. Maklumlah Haziq memang masuk kelas swimming pada setiap pagi Sabtu.

Serius setakat ini, saya langsung tidak pernah mandi pool lagi. Entahlah, belum ada feel hendak terjun kolam.

HC dan anak-anak, memang sudah tidak boleh di kira, punyalah selang 2  ke 3 hari mesti swimming. Masa cuti sekolah baru ini, fuh punyalah ramai orang mandi pool. Pagi-pagi sudah meriah sangat.
Dari rumah saya memang masih boleh dengar lagi kalau anak-anak menjerit-jerit keseronokkan mandi manda dari kolam.

Selalunya tidak lama juga dia orang mandi manda. Lepas mandi terus naik lif ke rumah dengan basah-basah gitu.

Seronok tengok anak-anak happy. Alhamdulilah, terima kasih ALLAH atas rezekimu yang indah ini.

Pool gambar dari sumber internet.

10 comments:

nuirra said...

Panas2 ni mandi pool lagi best..hihihi

Ms Haslina said...

sesungguhnya kan nuirra.
memang fav ever semua orang berendam dalam pool.

Montana said...

huhhh lama xmandi swimming pool

maidatul said...

Waa syoklah anak-anak main air musim-musim panas ni...
Anak-anak akma pun memang suka main kat tempat dewasa tu kalo ke pool...

akmaliyana said...

Hye jemput join GA saye ye:http://shinhami-sshi.blogspot.com/

Ms Haslina said...

montana - hehe.

akma - betul tu, fav ever budak2 kalau main dengan air kan.

akmaliyana - noted. ok dear.tq

mama ka0ri said...

Mmg best kalau blh terjun kolam di musim panas skrang ni...

Ms Haslina said...

kaori dear, betul tu, semalam masa balik dari kerja, fuh macam meriah je orang mandi manda di pool.
musim panas kan.

ayu yahya said...

alahai umah kite xde pool...anak2 sebok ajak g mandi pool..hehehehee...hai salam perkenalan...jom singgah n follow blog ayu www.qaysaasupplement.blogspot.com

Ms Haslina said...

ayu - x pe, boleh beli pool comel letak di rumah.
salam perkenalan kembali.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails