Followers

Thursday, June 26, 2014

pretend to be normal (",)


Assalamualaikum,

Apa khabar kawan-kawan semua?. Macam mana progress kerja di hari Khami ini? Khabarnya ada tempat yang sudah di catu air tanpa pemberitahuan awal.

Anyway semoga kita semua terus tabah dan di permudahkan dengan workload yang menimbun-nimbun sedia ada itu.

Sangat comel quote di atas kan.
Agaknya macam mana ek hidup orang yang suka berpura-pura?
Ialah, pretend to be normal tapi akhirnya diri sendiri juga yang sudah penat dan bosan.

Wasalam

Selamat Bekerja.
Ikhlas dari saya di IUKL.

6 comments:

Irrayyan said...

Dh di catu? Dengan nak puasa ni. Ya الله kau turunkan hujan.
Semoga dipermudahkan urusan seharian kita.

Ms Haslina said...

ameen.
tu lah, semalam petang dah kena catu , member tu duduk keramat KL.

Irrayyan said...

Tadi hujan kejap kat sini. Shah alam.

mama ka0ri said...

Moga bumi Allah diturunkan hujan...

Mar Mansor said...

semoga masalah catuan air dapat diatasi segera.

Ms Haslina said...

Irra - alhamdulilah.

kaori - ameen ameen ameen

mar mansor - ya ALLAH, itulah yg kita rakyat mahukan.
besar dugaan ramadan kita kali ini kalu air di catu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails