Followers

Friday, November 23, 2007

allergy @ allergic - Haziq



can see from the picture,haziq ada merah2 naik kat kaki, tangan, muka dan sedikit di badan.asal nyer lepas jab 5 months old hari tu haziq demam.lepas baik demam terus naik merah2 kat haziq.memula ingat merah2 tu couse from jab hari tu.kiranya sehari demam tu pergi klinik..ialah takut pulak haziq kena demam campak ke..sebab sebelum ni mmg x de pernah berlaku macam tu kat haziq..risau seh...

alhamdulilah...lepas doc check tu doc ckp merah2 tu sebab haziq allergic atau virus..erm

blk umah bg haziq makan ubat tahan gatal..mmg kuat betul ubat tu...x lama lepas tu merah2 tu terus berkurangan dan hilang..tapi risau gak..ubat tu kuat sgt..bahaya kat haziq..dia kecik lagi..

pastu esok nyer mmg terus searching kat internet about baby's allergic topic -----kat umah mmg x de msa nak sufing internet...bz jea ngan sikenit dan papanyer ---- ada terbaca pasal comment sorang new mother ni - katanyer baby under 6 months tak boleh makan extra protein <------ -----="" ----="" a="" aa...tu="" ada="" akan="" alpha="" aplha="" badan="" bangi="" baru="" beli="" biasa..="" biasa="" bila="" cari="" cerita...s26="" da="" dan="" datang..="" de="" dha="" di="" dia...kat="" dijadikan="" dulu2="" foods="" formula="" gak="" gold..="" gold="" habis="" harap2="" hari="" haziq..cian="" haziq="" hour="" href="http://bp2.blogger.com/_7YOjH7jPbPI/R0ZnDnyk6ZI/AAAAAAAAAO8/9sHUAU2Ttcg/s1600-h/DSCN2100.JPG" ikan="" indah="" ini..alhamdulilah="" je="" kajang..time="" kan="" kat="" ke="" lagi="" lah="" masa="" means="" merah2..so="" merah2="" minum="" mmg="" n="" naik="" nak="" nangis="" ngan="" office="" ok="" onblur="try {parent.deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" other="" pandan="" pasal="" pi="" pro...="" pro="" protein="" pun="" rasanyer="" round..kat="" round..last2="" s26="" semua="" setakat="" so="" stok....cam="" susu="" tahu="" tak="" tempat="" teringat="" terus="" tesco="" then="" timbul..tak="" tu..cuma="" tu..ish...pun="" tu..lagi="" tu..last2="" tu..tingat="" tu="" tukar="" x="" yg="">

1 comment:

Anonymous said...

This is my first time pay a visit at here and i
am actually happy to read everthing at one place.

my blog; tesco Online car insurance

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails