Followers

Tuesday, June 1, 2010

Thank you so much to you all - UPDATE

Morning of the day.


insan_sms, norainiammran, kasha, sotongzai, Glo-w, syazwani thaharuddin, carmen_polkadots, jfook, zenghoong, one stop, nina nur ziana, jtham, SeanOng90, shuwen94, neomaster, Dilachidori, Azizan 10, Pengembara Langit, aimi_az, btmmari, nathasae1, Mandylogy, velasrizal & landax.


Evening of the day - UPDATE


michelelhp, suzie284, ni3n4, kasha, Umilna, azia ahamd, mami, kenwoi, nina nur ziana, llyna, adinescene, insan_sms, norainiammran, sotongzai, Glo-w, syazwani thaharuddin, carmen_polkadots, jfook, zenghoong, one stop, , jtham, SeanOng90, shuwen94 & neomaster,

13 comments:

kenwooi said...

oh.. cool you check that =)

~Blabberina~ said...

salam kak..hehe,kasha tu saya la..just nak tanya,boleh ke nak tumpang sekali gi jhr tgk search? lg 1 tiket sy leh je bagi kat akak-klu ade sape2 yg akak kenal nak.

lg selamat klu gi dgn ppuan.if not,sy kena open tender dkt my blog..hehe..

pls YM/emel me ya:kasha159

tq

haslina said...

kenwooi ~ i like to know my new friend..

blabberina ~ aduhai dik..akak pergi dgn hubby...

tq for coming..akak da follow ur blog...

~Blabberina~ said...

oo,xleh tumpang la ek.. =(

igtkan kot la ada relative or kwn2 nak tiket sy yg lg 1.sbb dah biasa travel ramai2..

thx anyway..nk kena terjah byk blog offer tiket sesama bloggers

haslina said...

dik..akak da reply di komen blog adik..
nanti kita confirmkan semua ini semula..
insyallah kita pergi klu x de aper2 hal...

~Blabberina~ said...

tq kak..sbb esok sy nak amek tiket. klu tumpang keta akak,1 lg tiket stil tak bertuan.akak bwk anak ke? akak tnya hubby dulu ye..

sbb sy stil tgh cari sape nak lg 1 tiket ni.sng gi sesama

~Blabberina~ said...

btw,klu mmg leh tumpang keta,mebi sy ajak je sorg lg kwn.klu muat kita berempat,tell me ya..tq..

El-Zaffril said...

Wah... ramainye visitor...

Akak kalau komen akak ni keluar kat pop up windows... mesti lagi menarik

mama zharfan said...

salam ziarah..me blogwalking...nice blog :)

ciEk NiENa said...

owh, saya tidak tersenarai yea.. urm.. huhu..

haslina said...

dik blabberina ~ wokey...tgh merancang2 skrg nie..

dik zaffril ~ pop up window tu aper?

mama zharfan ~ tq tq will blogwalking to ur blog later..

ciek niena ~ itulah..naper ek?

kak ina kl said...

akak tak buat komen psl konsert double trouble sbb jauh nak gi..

ooo kamu jadi gak gi ke digi event tu..mana gambarnya.

haslina said...

kak ina - insyallah nak gi konsert tu..klu x de aper2 hal..

pg DIGI party tu..lom ada masa nak upload pictures...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails