Followers

Friday, November 21, 2008

Awards dan gubahan bunga baruuu.


Ahah..memula kasi letak awards by my sista nie. Tq kak ina. Pada kak ina moga ALLAH murah kan rezeki akak di mana2 tempat di KL dan di Selangor.. amin ya rabbil alamin.

Malam td lepas tgk citer seram di TV2, nightmare at presint 7, aku start menggubah bunga tuuu picture di bawah tuuu. En Hendra gigih main game FIFA di komputer dan aku pulak bersila2 di bawah sambil mencuba menggubah gubahan yg baru. Klu nak tgk gubahan tu dengan lebih lagi, sila ke 2nd blog aku tu yea...tq.

Sekarang ni, Haziq mmg mcm da pandai posing klu aku nak ambil gambar. Tgk lah tu picture dibawah tu, siap silang2 kaki lagi. Masa tu tengah tunggu nak take away sate di kedai hj samuri di senawang.

Lunch hour ni sepatut nyer aku pergi rumah Sally kat bangi <--one of my best friend masa study dulu. Tapi, dia call td bg tahu dia demam, so cancel lah pi umah dia. Harap dia cepat sembuh. Dari hari selasa hari tu rasanyer aku da confirm pasal nk pi umah dia. Siap dia cakap td, emak dia da masakkan lunch untuk aku tengahari td. Aduhhh sedih jea kan, bila tak dapat jumpa member yg daaaaa lama x jumpa juga terharu dengan layanan emak dia (wlupun emak dia orang bekerja). X pe, next time, insyallah yea. Pastu oleh kerana ada sorang opis mate ajak lunch kat umah baru dia di kajang. So kami pompuan2 yg ada di opis ni pergi bersama2 untk makan2 gitu. Tq Puan Herda (yg tgh bz dgn PhD dia).

12 comments:

faridmw said...

salam..
comel haziq bila possing,,..
hehehe

maidatul said...

salam...
dpt gak dtg cni ari ni...
beso da haziq ek...

haslina said...

farid ~ tima kasih..tu lah pasal..mana dia belajar posing2 nie?

akma ~ tahniah yea..welcoma to bloggers club..

aryllia said...

halahx3 tomel cam org besar...si haziq tuh..

:: Cikgu Wiween :: said...

akak! comei giler haziq posing! hehe

ween tau kedai hj samuri kat dataran senawang tu! ade penah mkn situ skali/ :D

haslina said...

aryllia ~ tu lah.kecik2 da pandai posing. mn ntah belajr menda gitu. klu diikutkan, emak nyer ni bknnyer pandai pun posing2 nie..heheh

ween ~ mmg pun anak sorang nie..pandai sungguh..
aah betul tu ween, kat dataran senawang, bagus gak ada kedai sate tu kat senawangkan..x pyh da pi kajang klu nak makan sate.
:X

berrykisses said...

salam ziarah .
wah , sangat comel la dia ! :D

haslina said...

berry ~ tima kasih dik..tima kasih kerana sudi ziarah ke sini..
i will link ur blog..k

green apple said...

ko buat part time florist ke apa ni?

haslina said...

Diana ~ a'ah..gitulah...sambilan sikit2 gitu..

kak ina said...

wiwit haziq.....

haslina said...

kak ina ~ hehehehe
miss u..da lama x chat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails