Followers

Friday, January 18, 2008

hari ini hari jumaat dengan kerja dan kasut heel ku



tulisan tangan aku kat answer scheme subject structural analysis + diagram yg aku lukis

Hari ini mmg aku x de kelas.Tapi klu x de kelas, bukan bermakna leh happy2 jea kat opis ni.So aku siapkan answer scheme utk subject yg aku ngajar semalam petang...petang hingga da nak masuk maghrib.Semalam an hour before kelas tamat, aku bagi quiz kat students..so hari ini lepas habiskan answer scheme...aku leh terus tanda kertas student aku yg seramai-ramai 70 orang tu.Uhhh...sure lenguh tangan aku ni..
70 puluh orang = 2 helai kertas per person = 140 helai kertas perlu aku tanda betul2... ---- bukan tanda2 bodoh jea -Dan insyallah aku nak siapkan tanda semua tu ari nie.Pastu nak key in marks tu
dalam komputer.



kasut aku pakai pagi ni gi kerja.



Aku sebenar nyer mmg x banyk kasut.Mmg leh kira ngan jari nie.3 jea kasut aku.Itulah tiap2 hari aku pakai gi kerja.Kiranyer tukar2 lah 3 kasut tu yg mana satu lagi tu warna coklat.Bukan aku x suka beli kasut.Masalahnyer aku ni cerewet...payah tul nak jumpa kasut yg aku suka.En Hendra aku selalu bising kat aku...pasal asik duk pakai kasut tu jea pergi kerja.Habis tu da payah sgt nak jumpa kasut yg suka dan selesa.Nak wat camna.Tapi kan da kat opis ni
aku tgk semua
duk pakai kasut tu jea pergi balik opis.Kira aku ni best lah
juga,ada tukar
kasut gak...Aku suka kasut jenama VISS dan NOSE.

Wokey...nak sambung wat kerja semula..

8 comments:

Babe said...

nice blog:)

haslina said...

tq tq...tq 4 visiting...feel to come again..

Leeds Al-Malique said...

terlupa nk gitau leed linked ina :)

haslina said...

ooo...tq leed..

mochitsuki said...

adess.. hi..
samat pagi

haslina said...

pagi suki..bz seh pagi ni until petang..baru dpt online...

mochitsuki said...

mananye cbox ni..
susah aa nak burak...
kena komen la plak..

haslina said...

alamak puan suki 'angin seh'...eheheh..ok cuba letak cbox ek...:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails