Followers

Thursday, January 17, 2008

kawan

kawan

Erm klu nama nyer kawan ni mmg ramai.X terkira kat tangan.Ialah kawan masa tunggu nak beratur nak pi simpan duit kat bank pun boleh di nama kan kawan.Wlu kejap tu je dia jadi kawan.Nape panggil kan nama dia kawan, sebab nanti klu nak cerita kat orang lain pasal aper yg di bualkan ngan kawan td dan orang lain tu tanya...mana kau dapat citer ni...dan kite akan jawab....Tadi ada bual ngan sorang kawan kat bank td...

kawan-kawan

Klu kawan-kawan ni kire lagi ramai dari kawan.Sebab nama nyer pun kawan-kawan.hehehe

kawan baik

Kawan ni leh di katakan aku ada sorang jea lah yg aku rasa leh di namakan kawan baik.Sebab selalu story benda2 yg x pernah story kat orang lain kat dia nie.Wlu aku ni bukan jenis bercerita rahsia diri kat org, tp dialah selalu nyer aku chatting dan jumpa klu ada kelapangan.Tapi selalunyer chatting lah..Sebab 2 dua sibuk.Nama dia panjang..tapi aku panggil dia Akma.

kawan 'fantasi' - virtual

Rasanyer mmg ramai.Ialah mana kawan kat YM,mana kawan kat VF,mana kat MYSPACE...mana kat My Blog ni....

kawan kat office

Kat opis sekarang ni ada dalam 20 orang kot.Tapi aku lebih rapat dgn kawan2 lain dept. sebab dulu2 masa dept. aku x ramai orang.Memang aku duk seopis dgn diorang.Fiza,Nani,Kak Ros,Azian,Siti Aini dan Kak Ina.

kawan masa study dulu

Kawan ni adalah jugak.Tapi amatlah kurang.Sebab bidang aku ni bidang orang lelaki.So pompuan mmg lah sikit sgt.Masa sekolah teknik dulu, cuma ada 2 orang pompuan jea dlm kelas.Aku dan Ruby.Pastu masa masuk UTM...pun x ramai pompuan.Tapi sampai la nie aku still contack ngan Sally, Nurul and Azizah.

Sebenar nye kecian kat aku nie.Kawan mmg tak ramai.Aku cemburu tgk org lain kekadang ada kawan baik since zaman sekolah rendah lagi.Kekadang ada kawan baik masa study kat boarding school.Ada juga yg ada kawan baik masa study kat University.Lagi tu ada kawan baik dari opis lama.ermmmmmm.......cian kat aku...So ada saper2 nak jadi kawan aku..???

2 comments:

green apple said...

aku ni kira fantasi dan ilusi la nih?

haslina said...

ehehehe..diana..kawan fantasi...sebablom pernah jumpa di realiti..klu dpt jumpa...lagi beh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails