Followers

Thursday, August 20, 2009

Spagetti

Alhamdulilah my spagetti for lunch today. Semalam petang request to my sister untuk masakkan untuk aku. Teringin gitu untuk makan benda ini. So tengahari tadi adik hantar ke office aku bekalan dari kakak.

My beloved Haziq yang pipi nya sudah tembam gitu since balik dari duduk di kg dekat hendak sebulan hari itu masa aku pun cuti akibat alahan pregnancy.

7 comments:

Ina Hashim said...

isk...boleh tahan dak haziq berjauhan smp sebulan ye?klu alysha ntah le apa dh jadi

haslina said...

kirenyer haziq tinggal di kg totally ngan parent saya dalam seminggu lebih. sebelum itu mmg saya ada sesama dia di kg.

tp kan kak..lepas kami ambil dia masa itu, terus dia jadi fobia..dia takut kami tinggalkan dia lgi...
cian dia...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hai..haziq makin mulat lak berjauhan yer..hikss..seb baik mamanya x kering :)

haslina said...

alhamdulilah gitu...selera mera dia makan sahaja masa ada di kg...

mamanya kering2 basah gitu..
hik hik...

maidatul said...

Alhamdulillah...lepas da menda yg teringin nak makan ek...

kak ina kl said...

salam haslina..selamat menyambut bulan puasa ye..

haslina said...

akma ~ itu lah...kenyang sungguh gitu..alhamdulilah...

kak ina kl ~ terima kasih kak..selamat berpuasa jugak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails