Followers

Tuesday, November 27, 2012

ELKEN atau AMWAY?

Salam.

Ada sesiapa boleh tolong bagi pendapat between ELKEN and AMWAY?. Macam teringin pula hendak jadi ahli. Sebenarnya sudah lama teringin pun. Cuma belum buat keputusan lagi.
ELKEN ini baru sahaja di perkenalkan oleh officemate.
AMWAY pula memang sudah lama tahu, cuma tidak tahu apa kelebihan kalau jadi ahli. Lagipun banyak juga barangan AMWAY yang telah di gunakan. Memang puas hati lah.
Any good suggestion.
TQ

4 comments:

Ina Hashim said...

Lin,

Pada akaklah, akak lagi prefer Amway...maklumlah, dah berpuluh tahun established...kualiti mmg terjamin

haslina said...

kak, nampak mmg begitu juga kak. saya mmg ada pakai produk amway. dan mmg suka lah.
lagi pun akak tahu kan azian (lect. english) mmg nampak sgt berbeza dia sekarang. semua itu dari amwaylah.

yg saya tahu klu elken tu, bayar sekali je yuran rm75.
tentang produknya tak pernah guna lagi.

tq kak dgn pandangan tu.

Anonymous said...

I am really inspired together with your writing skills as well as with the format to your blog.
Is that this a paid theme or did you modify it your self?
Either way keep up the nice high quality writing, it is uncommon to look a great blog like this one today.
.

Here is my blog :: instant insurance

Anonymous said...

It is not all about money but how we help people live better lives.. Amway is a good choice

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails