Followers

Friday, November 8, 2013

HC's girlfriend.


Assalamualaikum.

Malam ini, in shaa Allah kami akan balik ke kg. Main reason kami ialah untuk membawa pulang princess ke KL semula.

Semalam memang saya yang insist pada HC supaya bawa balik Haziq kerumah. Walaupun Haziq pesan, cuma ambil dia setelah 5 hari. Cukuplah kan dari Ahad lepas di rumah kaklang. Namun malam tadi itu, saya dan HC pujuk Haziq sekejap sahaja melalui hp. Lepas Haziq setuju, terus kami ke rumah kaklang. Seronok sangat bila anak sudah berada di depan mata.

And pagi tadi sempat telefon emak. Emak beritahu, Haifa sudah mula tanya-tanya mana mama dan baba dia. Lepas itu menangis juga lah kata emak. Terus masa saya telefon itu, emak tidak bagi saya cakap dengan Haifa, takut Haifa nangis sekali lagi.
Allah, sayu hati mama ini. Tunggu ye sayang, malam ini kami sampai di kg.

4 comments:

mama lieyna said...

Alahai sayu hti bila tau anak teringat kita n menangis kan.... rindu dah la tu...

Ms Haslina said...

betul tu eina.
cukup seminggu 'bercuti' katanya.

aliaaroslan said...

princess rindu mama ke, mama yg rindu princess. hehehe

Ms Haslina said...

hehe, dua tiga hari pertama tu macam ok jea. masuk hari ke lima tu. memang sama, dua-dua da start rinduan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails