Followers

Tuesday, November 19, 2013

Wordless Tuesday

Waktu pergi kerja pagi tadi jem panjang di traffic light simpang empat depan Giant.
Malam tadi pun masa balik jem di traffic light simpang empat flyover. 
Memang dua traffic itu sahaja perlu saya tempuhi masa pergi dan balik kerja.

Minggu ini adalah minggu assignment. Havoc sesungguhnya. 
Memang condition sekarang tengah kalut-kalut siapkan assignment master. Due date on 24 Nov 2013/Ahad. Hari Jumaat petang perlu ke PD untuk hadiri workshop hingga hari Ahad. 
Subject management sesungguhnya amatlah berat bagi saya yang cuma berbekalkan engineering background. Tapinya, saya ini rupanya adalah peminat management juga. 
Ya ALLAH, mohon permudahkan urusan hambamu ini. AMIN.


p/s boleh sahajakan wordless tuesday.

5 comments:

Eliss Mie said...

ni less words :p hehehe. memang geram kalu duk tempuh jam hari2 kan.

mama_ka0ri said...

semoga dipermudahkan segala urusan.:)

Ms Haslina said...

eliss - hehe, gambar dah terangkan semuanya kan.
part jam tu, aduhai. ALLAH sahaja yg tahu.

kaori - amin. tq dear.

mama lieyna said...

Itulah...eina sllu kuar rumah jam630..kereta tk byk lg...wlu jarqk ke tempat kerja dekat je sebenarnya..tp klulmbt keluar, mmg tempuh jem la... tp skrg cuti sekolah, ok sket kot.. eina still keluar awal jugak :-)

Ms Haslina said...

bagus eina. itu memang sebaiknya kan.
antara kita perlu keluar awal pagi or lewat sikit.
di opis ni yg duduk shah alam memang sampai opis around 7.30am.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails