Followers

Saturday, November 1, 2014

Sustained Release Vita-C PlusDalam 2 minggu lepas, gusi saya bengkak. Kalau hendak ikutkan, gigi di kawasan itu tiada yang rosak. Saya pergi klinik,dan dapat ubat antibaotik. Alhamdulilah lepas habis makan ubat dan berkat selalu kumur dengan lasterin, memang tiada sakit lagi di bahagian gusi. Tapinya gusi saya masih bengkak.
Terus searching vitamin yang sesuai untuk surutkan bengkak.
Setelah makan kurang seminggu, alhamdulilah. Bengkak sudah beransur surut. Masa makan 2 ke 3 biji sehari. HC pun kena makan 3 biji sekali sebab selsemanya belum baik sepenuhnya.
Alhamdulilah.

Kenapa nama vita c ni sustained release vita c plus?. Sebabnya ialah vitamin c dilepaskan kedalam badan kita sedikit demi sedikit dalam masa 5 jam. Hebat kan.

Kenapa kita perlu makan vita c?. Ingatkan  dulu2 satu masa kecoh satu malaya pasal orang duk cucuk vitamin c sana sini, sebabnya untuk looked gorgeous lah kan. Sekarang kita juga boleh gorgeous plus sihat lagi gitu.SR Vita C shaklee memberi kita kesihatan yang baik utk jantung, mata, untuk gigi dan gusi yang sihat, menyokong tulang, otot dan juga saluran darah.
Kalau gusi bengkak boleh makan SR Vita-C.
Kalau ada ulser pun boleh makan vitamin ini.
Jom feeling hebat.
Price RM92.50.Untuk 1st time user makan 2@3 tablets perday.
Satu botol tahan untuk 2 ke 3 bulan. Berbaloi2 sungguh.
Jom beli dengan saya Haslina / ID1170897 / 0192103281. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails