Followers

Friday, October 24, 2008

Haziq appointment kat HUKM khamis lepas..

Hari khamis lepas jam 9.30am, 16 oct, Haziq ada appointment di HUKM. So aku ambil cuti lah hari tu. 3 hari seminar di PWTC dan tambah satu hari cuti hari tu..total out 4 hari aku x masuk office. Hari jumaat baru masuk kerja. Ok lah kami dapat no 8 pagi tu. Lepas register kami pi breakfast kat kantin HUKM. Alhamdulilah pagi tu x tunggu lama..terus no 8 di panggil. Alhamdulilah juga Haziq sihat, cuma Dr bising sebab berat Haziq tak naik sangat. Klu di tgk pada line graf normal weight...berat Haziq betul2 di atas line paling bawah. Maknanyer klu kurang sikit berat Haziq tu da dikira 'kuruss'. Habis nak buat camnakan, da macam kami buat. Mmg Haziq x nak makan. Klu makan pun sikitttttttt jea. Haziq cuma kuatt minum susu. Haziq's next appointment ialah pada FEB 2009 nanti. Lepas balik dr HUKM, aku ajak En Hendra pi beraya rumah makcik dia di kg baru. Mmg sampai rumah makcik, aku minta maaf sangat sebab da lewattt sgt datang beraya ke rumah situ. Bukan aper lepas raya banyak sangat aktiviti yg mmg tak dapat dielakkan. Mana dengan pindah officenyer, pastu balik s'pore, pastu pergi seminar dan alhamdulilah hari khamis tu dapat juga kami pi beraya dirumah makcik.

Pictures below - Haziq ngan En Hendra sebelum masuk bilik Dr. Berat dan tinggi Haziq.
Lepas balik dr rumah makcik, ktorang pi tesco beli barang2 dapur. Masa nak balik tu, Haziq nak pulak naik 'gozilla' kat bawah tu. Sebab tempat tu besar, memula akulah naik ngan Haziq. Tapi kejap jea aku da turun..sebab ponin kepalo den...goyang sana sini. En Hendra ganti naik pulak utk pegang si kenit nie. Syok betul Haziq...picit itu ini. Tapi mula2 dia confuse gak tgk skrin kecik2 gozilla lompat2 dalam tu.

6 comments:

faridmw said...

salam... shopping sakan... hehehe....

haslina said...

farid ~ idaknyer shopping pun...beli barang dapur jea...

:: Cikgu Wiween :: said...

alahai kak..cian laa dak haziq. kasik mkn apleton x?? tp kang bertambah plak selera mkn kan..

haslina said...

ween ~ apleton..tu lah...tp since balik dr spital hari tu..tiap2 hari masakkan dia sup..so makan kan dgn nasi lembik..alhamdulilah..ok lah juga..

:: Cikgu Wiween :: said...

kalo dia ndak mkn xpe kak. jgn x lalu mkn..pyh gak kan budak2...:)

haslina said...

tu lah ween..takat nasi lembik+sup je lah yg Haziq nak makan..menda lain dibuat mainan nyer jea..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails