Followers

Tuesday, October 21, 2008

kerja penandaan di kertas..


Kertas answer booklets ada sana sini atas meja aku. Mana ngan assignments, laboratory reports, test mid term. Ponin kepalo den. Hujan pulak kat luar..sejuk pulak...ngantuk. Nak minum air panas tapi susu, gula, nescafe and tea masih belom ada lagi. Ialah pindah office baru kan. Ditambahkan semua orang pulak tgh bzzzzzzzzzzz tanda menanda kertas final exam. So tak de saper pun nak ambil tahu hal2 di pantri. Td pi lea kejap beli kopi O panas kat kantin. Badan pulak penat lagi..sebab kerja dari jumaat hingga today tanpa cuti2. Sampai lupa da hari ni ari aper sebenarnyer.
Pastu dalam kekalutan menanda nie..aku sedih gak ari nie. Kawan baik aku NANI akan menamatkan tugasnyer di sini today. Dia akan bertugas as a lecturer di BMI gombak starting early nov. rasanyer. Lama betul aku kawan ngan dia SINCE 2003 rasanyer..dan aku mmg tabik spring kat dia sebab dia mmg seorang yg low profile. Wlupun suami dia...pakcik kayo...tp dia maintain jea. Anyway aku ucapkan selamat berjaya kat office baru nanti yea, Nani. Jangan lupa aku yg setia di sini..
Okies..nak sambung kerja lagi..

6 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

akak! windunye!
bz menanda kertas yek.heheh ween da setel suma. sebok ngan kursus laa plak :(

haslina said...

ween ~ akak pun sama gak..pikir2 mana pg cikgu sorang nie..
diaorang tu wlu da x de kerja...mesti nak suruh kt keja gak kan..suh pi kursus sana sini kan..

akak pun hari tu kena pi seminar 3 hari lepas students da habis kelas...
;)

:: Cikgu Wiween :: said...

al fatihah buat arwah sahabat suami akak. Moga roh ditempatkan di kalangan org2 beriman di sisi Allah :)

haslina said...

amin..tima kasih ween..

ourdreamsoflife said...

Lin,
sorang2 tinggalkan ikram kan...takpela..lin setia di situ...rezeki Lin kat situ..alhamdulillah

haslina said...

kak ina ~ a'ah kak..rezeki saya allah tuliskan di ikram..ntah sampai bila ek duk sini..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails