Followers

Saturday, February 20, 2010

Masih begitu....

Salam to all my friends...

Masih dalam BERPANTANG lagi. Terpaksa pulang ke KL pada khamis lepas. Sebabnya masih ada kerja yang belum siap di office juga appraisal untuk kenaikan gaji dan bonus yang masih belum aku siapkan.

So...sekarang ini aku berada di KL mungkin seminggu dua rasanya untuk siapkan semua kerja tanda menanda yang aku akan buat dirumah sahaja.

Wokeylah...nama pun dalam pantang..soooo tidak boleh suka-suka hati mengadap komputer lama-lama.

Terima kasih to my hubby sebab update kan blog aku KHAS buat all my friends untuk mengetahui update diri aku dan sicomel HAIFA.

4 comments:

mamalieyna said...

loor dlm pantang terpaksa buat tugas opis juge..huhu..pepun jga kesihatan diri n baby Haifa..sedap nama Haifa..cam nama anak buah kite..^_^!

haslina said...

salam to mama...apa khabar?..terima kasih.. ;)
sudah tugas namanya...ok sahaja..klu masa larat buatlah pelan2 nanti..lagipun alhamdulilah saya dan baby sihat sahaja...
ooo iyea kea..sama yea...

maidatul said...

akak mesti bestkan berpantang sendiri jea...akma pun nanti nak pantang sendiri jea lah...just balik berurut jea...hikhik...

haslina said...

amboiii akma...gitu sekali yea..alhamdulilah kali ini berpantang akak sihat..dalam masa 2 minggu gitu da sihat cuma penat2 biasa jea..
oklah juga kami sefamily disini..

lagipun jahit sikit jea ari tu..itu yg rasanya cepatttt benar sihatnyer..

nenanti klu akma bpantang..klu rasa betul2 larat dan yg penting luka jahit tu da ok..baru leh balik umah sendiri..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails