Followers

Monday, February 28, 2011

Atas atau bawah?

Semenjak TV dalam main bed room siap di baiki. Ditambah juga hubby baru sempat belikan wi-fi untuk komputer. Wah wah wah seronok sungguh kami sekeluarga 'berkampung' di tingkat atas sahaja. Barulah dapat berkumpul semua sekali sama-sama. Bila hubby buat kerja mengadap komputer at list dia cuma berada di bilik sebelah sahaja. Haifa dan Haziq pun seronok juga bermain-main dari bilik ke bilik. Alhamdulilah juga kawasan rehat tingkat atas boleh di katakan luas juga.
;))
Sebelum ini kalau aku naik tidur awal, mesti hubby masih di bawah buat kerja dengan desktop. Rasa tidak syok pula sebab ada yang di atas, ada juga yang di bawah.
;((
So Sabtu Ahad baru ini semua orang ada di atas. Lawak sahaja, tingkat bawah macam tiada orang, segala bagai off line gitu.
Rasa macam ada 'dua' rumah pula...hikhik.

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tu psl my hubby prefer rumah yang setingkat ajer :) bilalah nak tercapai ni..

haslina said...

eliss - itulah kan..
setingkat atau 2 tingkat...
;))

insyallah ada nanti tu rezeki kao ngan hubby...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails