Followers

Friday, February 25, 2011

Saka Jentayu

Aku tidaklah fav. drama ini, tapi sudah tiada cerita kekadang menontonlah juga. Baguih juga, malam tadi itu siri akhir drama Saka Jentayu ini. Tamat sudah satu drama seram di tv.
Lepas ini confirm mesti ada drama seram lain ganti slot malam Jumaat ini...kan.

Tapikan setahu akulah, saka bagai ini memang sudah hendak di buangkan@dikeluarkan dari tuan punya badan. Adalah seorang kawan ini, lelaki. Dia mengaku memang ada saka keturunan. Katanya, memang macam gitulah, sama macam drama itu. Bila duduk dalam bilik sorang-sorang, ada sahaja 'tetamu' yang tidak di undang. Yang peliknya dia yang tidak tahu bersilat, tetiba boleh terer gitu masa itu.
Laginya, memang sekarang ini dia tengah berubat.
Sebabnya dia susah sangat hendak dapat jodoh. Umur sudah jauh tapi kalau hendak commit, hendak kawin. Ada sahaja halangannya, katanyalah.
Kasihan kan.

Jentayu dengan hero drama

Aku minum pula air barli sekarang. Sebab kawan-kawan blog sudah suggest yang air limau tidak elok gitu. Makanya inilah air yang aku minum kalau di office.
Sodap.
Pic ehsan internet.tq 

4 comments:

oya said...

serius beb smlm xde cite nk tgk kn..

haslina said...

...sungguh gitu...siap lepas tu tgk samson delilah..lepas tu lagi layan wrestling....

lawak je...
;))

faridmw said...

seram ja bila bunyi saka2 ni.. tapi klu bunyi suka baru la seronok...hehe

haslina said...

dik farid - itulah kan..mmg seram...

suka juga dengan SUKA..
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails