Followers

Wednesday, May 4, 2011

Chest of 3 drawers


ANEBODA
Chest of 3 drawers
RM199

Cutian baru-baru ini kami pergi IKEA. Hubby yang memang sudah survey barang ini untuk letak baju Haziq, Haifa dan juga becoming baby.
Oklah, aku suka sebab drawer nya besar dan dalam gitu. Cukuplah untuk bajuan anak-anak aku itu yang bukannya banyak sangat.
Yang syoknya beli di IKEA ialah, barang compact muat dalam bonet kereta aku. Best kan. Sampai rumah hubby yang pasang sorang-sorang. Aku memang tidak bantu pun. Penattttt weh pusing dalam IKEA itu. Tapi pembantu 2 orang itu cukup membuatkan mulut aku dan hubby tidak boleh diam. 

Hubby bilang, next month beli lagi satu.
;)) 



6 comments:

Imran@Copenhagen said...

RM199 for that table? Mcm mahal je..

haslina said...

3 laci@drawer. tempat letak baju gitu.
;))

mamalieyna said...

cantik....simple....waaah bertmbh anak..bertmbh la tmpt letak baju2an kan..hee~

haslina said...

eina - a'ah, mmg kena beli tempat proper sikit nak letak baju. klu tidak semua duk simpan dalam bakul jea.
;))

gee ryder said...

kalau tambah sorang lagi nanti rasanye tak muat tu nanti heheh

haslina said...

gee - hi. itulah kan, insyallah nak beli lagi next month.
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails