Followers

Tuesday, May 24, 2011

Papadom Saadom

Aku jatuh cinta bila tengok scene mula-mula cerita. Saat En. Saadom dan isteri sama-sama membina empayar perniagaan mereka. Terliur gak tengok papadom besar gitu. Macam time time itu juga hendak pi makan nasi kandar dengan papadom.
;))


Then bila sudah semua sudah stabil, family sudah kaya. Saadom terpaksa korbankan masa happy hour bersama family.
Dia lebihkan semuanya untuk memperkukuhkan apa yang dia telah ada.
Namun isteri akhirnya tidak dapat menerima kenyataan bahawa hanya dia sahaja perlu buat itu dan ini untuk anak tunggalnya Miasara.
I dont like her, gedik sungguh.

Ok fine. Aku suka part itu semua.
Hatta bila isteri Saadom passed away kerana accident. That it, cerita menjadi bosan dan semakin boooooooooosan.
Ntahlah.

3 comments:

velasrizal said...

memang terbaik papadom ni.. sodap..

ciEk NiENa said...

papadom, citer tu bley tahan je. just a normal story bout family.. huhu..

haslina said...

rizal - movie tu atau papadomnya yg sodap tu?.
;))

dik niena - betul tu. akak sokong.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails