Followers

Saturday, July 16, 2011

Huggies Small 66


Bila abang kakak pakai Huggies.
Semestinya becoming adik pun pakai brand yang sama.
Baru sempat beli satu pek sahaja.
Kalau di Speedmart memang tidak ada jual untuk saiz ini.
Kami beli di Giant gitu.
Fuh, di rumah ini sudah ada Huggies saiz XL, L dan S.

p/s
Jam 12.30pm tadi kami sudah lunch curry ayam dan sup sayur.
Awal weh aku masak hari ini.
;)) 

2 comments:

kak ina kl said...

salam Haslina..semuga sehat walafiat.Beli huggies ni mahal kan..tapi kalau mampu tak apa..jaga diri yer

haslina said...

salam kak ina - beli kat kedai speedmart murah juga kak berbanding beli di JJ atau Giant.

tima kasih kak.
take care too.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails