Followers

Wednesday, June 12, 2013

Contest by Petronas starting 8 June 2013.


Jom join contest terbaru dari Petronas Mesra. Cuma ikut langkah mudah seperti di bawah.
Step 1 - Buy any of the featured combos in single or multiple units.
Step 2 - Get the back of your receipt stamped by our PETRONAS crew and fill in your detail.
Step 3 - Drop the receipt into the contest box on the spot or any PETRONAS Mesra outlet.

Contest Rules and Regulation. cuba klik.

Pilih mana-mana satu kombo.
2 x Ribena Pet 500ml (RM 5.70) pelbagai perisa.
2 x Nescafe (RM3.70) pelbagai perisa.
2 x Drumstick (RM5.30) pelbagai perisa.
1 x 100 Plus 1.5L (RM3.40) pelbagai perisa.


As salam to readers.
Wednesday come again. Op saya tidak bekerja hari ini. Sebab ambil MC. HC and me kena cirit birit. Tidaklah heavy sangat tapi kena ke toilet lebih dari sepatutnya lah. Mula kena around awal pagi tadi. Saya tahu puncanya ialah lauk kari daging yang saya beli di luar untuk dinner malam tadi. Redha sahajalah.
Saya sahaja yang ke klinik. Tapi saya tidak makan ubat pun, HC perlu makan sebab dia lebih teruk dari saya. Mungkin nanti saya makan juga, sebab dalam peti ais ada ubat lagi.
Lawaknya Doc tidak mahu bagi MC pun pada saya mulanya, namun saya yang minta. Alasan Doc, sakit saya mild sahaja. Apa-apalah Doc, kalau sudah ulang alik ke toilet lebih 4 kali dalam masa terdekat. 
Sinikal sungguh statement Doc itu kan.

Okies back to contest. Lepas ke klinik, saya terus ke Petronas berdekatan rumah. Tujuan ialah untuk masuk peraduan. Saya beli product/combo Nescafe dengan price RM3.70. Maka saya layak untuk sertai contest ini. 
Lepas dapat resit, jangan lupa minta pekerja di situ stamped di belakang resit. Isi detail anda bersama tick jawapan untuk soalan yang di berikan. Kemudian masukkan resit dalam kotak yang di sediakan. Mudah kan. Selamat mencuba.

Resit with your detail and question.

Haziq masukkan resit dalam kotak peraduan.
Moga ada rezeki untuk kami. 
amin amin amin.




4 comments:

mama_ka0ri said...

nak try jugak la..tapi kami jarang ke petronas..selalu ke shell jer..

Ms Haslina said...

as salam.

Jom kita sesama mencuba dear. beli barang je di kedai mesra tu.

Di Shell pun sekarang ada contest Survey kan.

3lalat said...

salam mak haziq ya, semoga berjaya memenangi Dream Getaway Contest itu.He.

Ms Haslina said...

amin. tima kasih 3lalat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails