Followers

Thursday, March 19, 2015

Sambungan kisah tayar kereta persona ku pecah semalam.

Ini picture parking depan office  

Op kurang terang tampalan kuning tu, kalau pakai tyre spare, 
speed limit cuma 80km/h ok.
Kalau laju, rasa macam ala-ala ada ezos motor sahaja melekat kat tepi kereta.  

Parking sahaja petang itu, HC terus tukarkan tayar yang sudah siap di hantar ke bengkel sebelumnya. Kata HC tukar tayar plus apa ek balancing kot ialah RM13.
Tapinya, pasang tayar dengan buka tayar pancit ada berlainan. Masa HC pasang tayar ini, punyalah payah sikit aku tengok. Berpeluh-peluh bagai. 

Dan pagi tadi, aku ambil gambar tempat kejadian. 
Tu dekat traffic light tu. 
Aku membelok ke kanan. 

Belah sini pula ialah pintu masuk ke TPM, Bukit Jalil

1 comment:

padieka raccolta said...

hai assalamualaikum..kami dr team PADIEKA RACCOLTA

PADIEKA merupakan online shop yg mnjual pelbagai jenis top,pants,beg,tudung yg menarik dan harga yg berpatutan. To dear customer yg berhampiran padieka taiping anda boleh makn smbil shopping tau sebab cafe kitaorang baru je beroperasi..


PADIEKA mempunyai 3 cawangan..
TAIPING,SHAH ALAM,KUANTAN.

To uolss yg masih belum kunjungi butik kami anda dialukan-alukan..TQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails