Followers

Thursday, May 3, 2012

besarnya Meatball.

Salam Khamis.
Alhamdulilah.

de bakso

Hujung minggu lepas aku and hubby singgah Giant Kinrara.
Sebabnya perut memang sudah lapar sangat.
Aku makan nasi goreng USA dan hubby makan mee Claypot.
Sambil suapkan princess sikit-sikit.
Habis makan itu, kami masuk ke Giant untuk membeli barang dapur.
On the way itu, aku boleh ternampak meatball saiz besar sangat di stall jual BAKSO.
Serius, aku teruja sungguh.
Dan terus minta hubby bungkuskan bakso masa sudah shopping barang nanti.

Tapi nya rasa meatball besar itu kureng sikit. Biasalah kan.
Yang meatball kecik tu, mantap. Rasa daging cukup sekali.
Aku cuma rasa sikit sahaja.
Yang banyak makan ialah hubby and Haziq.


4 comments:

faridmw said...

salam..

nampak sedap.. walau pon tak penah rasa... hehehe...
sdap tak???

haslina said...

salam,

alhamdulilah sedap.
;))

Eliss Mie said...

x pernah makan bakso :p hahaha

haslina said...

sebab macam sedap meatball tu, aku pun layan sahaja makan bakso.
haha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails