Followers

Wednesday, May 23, 2012

apam polkadot

Apam warna-warni order dari customer pada hari Isnin lepas. Very sad to say lah, order ini sebenarnya telah terperam dekat 1 bulan. Masa Ms Siti order from FB. Aku memang cuak sikit masa itu. Ialah aku tengah adhock sangat kerja di office juga dengan keadaan rumah yang ramai orang.
Alhamdulilah Ms Siti ini sabar menanti juga. TQVM dear.

Aku ini barulah mula 'panaskan' oven semula minggu ini. Insyallah aku akan mula siapkan order yang tertangguh dari customer yang 'loyal' pada aku. Itulah sebenarnya aku macam takut-takut hendak promosi hasil bakaran aku. Sebabnya lately ini aku macam penat sikit. Ialah kerja di office pula memang boleh tahanlah banyaknya. Rasa amat bersalah sangat kalau tidak dapat menyiapkan order customer. So sekarang ini aku ambil langkah pelan-pelan.
Malam ini insyallah akan bersama apam colorful ini lagi. Semoga ALLAH permudahkan urusan aku malam ini. amin amin amin.

100 biji with coklat and strawberry filling. 

3 comments:

mamalieyna said...

kagumlah, rajin betul awak ni..^_^

*eina berniat nak belajar buat jugak ni, tp bkn tuk bisnes la, tuk anak2//tp tk blajar2 lagi..huU~

gee ryder said...

skg ni ramai betul org bisnes apam ni. macam senang jer!

haslina said...

eina - alhamdulilah, tq dear.
belajar ye nanti.klu ada apa2 pertanyan boleh tanya saya, ok je.

gee - apam ni bahan2 ok lah mudah, cuma methodology pembuatan adalah remeh.
whuaaaa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails