Followers

Friday, June 13, 2008

aKU sEdih...

Hati aku sudah terlalu lama terguris..but aku cukup sedar ALLAH beri aku cukup kekuatan untuk hidup tanpa saper2 yg totally aku rapat kat opis nie.
Tahu kenapa sikap aku x suka rapat dengan orang. Sebab aku paling sukar menerima kehilangan...walaupun seorang kawan. Kerana aku payah amat rapat dengan orang. Dan selalunyer bila aku dah selesa..mereka2 itu 'DIAMBIL ORANG'. Maksud aku mereka dipisahkan dari aku kerana MEREKA MENCARI REZEKI YG LEBIH LUAS dan MEREKA ADALAH BERLAINAN DEPARTMENT DENGAN AKU. Aku selalu di uji begitu. Dan aku tak mahu lagi merasa sedihhhh.
Paling baru salah seorang yg boleh di kata kan aku BAIK di office nie akan start cuti belajar 1 julai nie. Mungkin selama 2 tahun. There lihat lah..mampukah lagi aku melalui hari dengan orang yg aku selesa with HILANG lagi..

7 comments:

mochitsuki said...

kenapa susah sgt nak berkawan..
kalo sensorg..
lg xbesh tau..
kalo ada peluang tu..
buat jek..
wahahha..
jd jahat sket..
oke.. :p

LovelyAyangazli said...

reen...namo sedih² lor..
kadang² kite perlu sendiri,
tapi kadang² kite perlukan org lain,
sama ada family atau kawan..
sye amat memahami perasaan reen,
sbb sye juga tak suke kehilangan kawan yg kite anggap sahabat baik kite..
tapi adakah kawan² kite tahu apa kite rasa!

haslina said...

mmg baik gitu2 suki. tapi utk betul2 rapat..tak kot.
tp saya mmg da biasa amat lone ranjer...

haslina said...

ayang ~ pada mereka yg betul2 rapat dengan saya..mmg mereka merasai..sebab saya selalu ber YM dgn diaorang..
tapi kenapa saya suka sendirian..nak buat camana..kerana sikap independant tu da SEBATI dalam diri ini..
saya tahu tidak ramai orang boleh jadi lone ranjer..tp sikap begitu kekadang akan membebankan diri sendiri kerana kerap bergantung dengan orang lain dan tidak betah hidup sendiri..
pagi td tu jea saya sedih..lepas tulis post tu saya da ok da..lagi pun saya mempunyai beberapa kawan rapat di company nie cuma mereka bukan di department@office saya nie..ok
hati gembira bila ada kawan yg fahami isi hati saya..tq so much ayang..
datang kl naper x bgtau..sedih nyer x dapat jumpa :(

mochitsuki said...

nak wat cane lg kan..
tape a.. biasa2kan jek dulu :p
<-- xpandai nak ckap :D

green apple said...

aku pun penah ada kawan rapat, tapi kawan rapat aku semua laki, maybe sebab aku pun cam jantan. tapi tu la, bila laki2 tu semua ada gf, sorang2 meruyup hilang mana ntah dengan alasan awek bengang.

bodoh gila. laki aku sket tak kisah bestfren aku lelaki.

shallow.

haslina said...

simpati sama kau Di..tu lah..kawan rapat lain jantina nie..lain pulak masalahnyer..kan

abih la nie kau kawan ngan saper??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails