Followers

Thursday, April 9, 2009

Car Seat

Permulaannya Haziq tenang bermain mainan dan 'baca' buku bergambar dia.

Lepas itu sudah lama-lama dia jadi bosan dan minta 'dikeluarkan' dari car seat.

Tengah minum susu. Sudah ok sekejap.

Letak semula dalam car seat dan bagi dia roti. Tapi yang dimakan nya ialah kaya itu saja.

Alhamdulilah akhirnya tertidur anak kesayangan aku ini.

Semua diatas ialah gambar Haziq semasa kami hendak bertolak pagi sabtu lepas.

Aku memang tak masuk office sekarang ini sebab aku kena duduk di makmal tanah. Di situ mana adanya hendak pegang komputer. Adanya pegang tanah saja.
Okies...kena pergi ke makmal semula.
Chow..
sila lihat jadual aku disebelah atas kiri blog. terima kasih kerana merindui kehilangan aku.

8 comments:

Ina Hashim said...

baru intro dia duduk dalam car booster ke lin?sementara nak biasa kan..payah la sikit

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun akan kehilangan jua selama 2 minggu bermula selasa depan..tapi tempat kursus ada wifii..hikss

gee ryder said...

oo haziq duk blkg yer..
i xpnh ltk aqeel duk blkg..dia lg suka duk dpn

haslina said...

kak ina ~ pernah dulu dudukkan Haziq dalam seat itu. lepas lama tak dibiasakan..since hari itu nak jalan jauh..itu yang bawa seat tu supaya Haziq tenang bila tidur.

ellis ~ heheheh...sama lah kita rupanya...tapi memang kalau duduk dekat makmal tanah, mesti dengan tanah sepanjang masa..so tak dapat lah mengadap komputer pun..

gee ~ kalau seorang saja yang ada dalam kereta boleh lah Haziq duduk depan..tapi sebab kami ada berdua..so Haziq kena letak tengah-tengah ditempat duduk belakang.

maidatul said...

oh...busy rupanya akak aku nie...xpe lah keje baik2...

haslina said...

memang pun akak tengah busy dengan 'kursus' testing untuk lab. soil.

heheh..tima kasih..

so kita sama-sama busy lah kan..
:)

:: Cikgu Wiween :: said...

beshnye bercuti2 kak! po ganu lak da dia. ehehehhe haziq makin kiut!!!

giler banyak tudung. rambang mata jadiknya kalo ween. ehehehe

haslina said...

memang seronok dapat pi jalan-jalan makan angin..dari 3 hari tambah jadi 4 hari akak di KT ni...

sebab itu awal2 sudah niat dalam hati nak beli aper...klu tidak jadi haru biru nanti...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails