Followers

Wednesday, February 15, 2012

buku cerita hantu

Salam Rabu.
Alhamdulilah.

Layan my peberet book masa zaman remaja.
Itu yang balik kg hari itu, aku bawa balik beberapa buku 'cinta' aku ini.

Seriusly aku tidak suka baca Novel.
Aku tidak suka cerita cinta-cinta ini.

Makanya aku banyak baca buku Bercakap dengan Jin - Tamar Jalis.
Juga cerita tulisan Tok Awang Ngah.
Laginya, mana-mana cerita hantu yang femes masa itu.
Sebenarnya aku adalah seorang yang penakut.
Makanya bertambah-tambah penakutnya aku masa itu.

Story ini aku macam like like baca.
Sebab masa baca sibuk tanya pada hubby pasal bandar Tawau.
hehheh.
Yup menurut kata hubby, ini memang kisah benar di situ.

Aku tunjuk page belakang sahaja.
Gambar page depan kisah benar ini ngeri sikit.
Tajuk buku ini ialah 'Hantu Parakang' tulisan Jirkawi.

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x pernah baca buku tu. tapi tahu kewujudannya :p

haslina said...

aku mmg penakut. tapi rajin baca buku hantu.

zairul said...

Nak beli buku ni boleh x?sy minat la..klu blh sms sy ye-0122590953

haslina said...

zairul - minta maaf. saya tak jual buku ini.
sekadar berkongsi di sini.

fenz said...

Mana boleh dapat buku parakang ni yer...dulu saya ada tapi dah hilang...

Ms Haslina said...

fenz - tak tahulah, ini mmg buku zaman middle 80an dan 90an. ini pun mmg ada simpan di rumah kg.

Ujang said...

Kepada Haslina. Saya mohon pada anda, saya teringin sangat nak bace buku nih. Sekarang saye berade di hospital menunggu giliran untuk pembedahan jantung. So saya mohon agar anda tolong saya membuat salinan buku tersebut dan poskan kepada saye. Saye akan bayar kepada anda. Sekiranya anda setuju, sms 014-3070701. Ini mungkin permintaan saya yang terakhir. Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails