Followers

Thursday, February 2, 2012

Mandi laut.

Cantik kan permandangan. 
Tapi tengah terik sekali.
Hubby melayan Haifa mandi.

Salam Khamis.
Alhamdulilah.

Picture 1st time Qeqeem mandi laut pada Dec 2011 lepas.
Qeqeem okies sahaja tiada menangis.
Mungkin sebab air lautkan panas.
Sedap sahaja di mandikan.
Kami sekeluarga pergi PD secara kebetulan. Dan tiada perancangan pun.
Masa itu tengah pergi pasar dengan emak pagi nya pada 31 Dec itu.
Then rasa hendak ke laut pula.
Suggest pada emak, cakap kita goreng mee sahaja dan nasi goreng gitu.
Tidak lupa air oren dan kopi o.
Maveles.
Tepat jam 3 pm kami berlepas ke PD dari Kuala Pilah.
Dokek je perjalanan kami.
Cukup sejam dua mandi, then kepasar malam PD pula.
Kemudian balik.
Aku dan emak cuma pemerhati sahaja. Kami tidak mandi pun.

Syiok sahaja Qeqeem mandi.

Haziq paling happy kalau ke laut.

Memang request untuk di tanam dalam pasir.

Bonda tercinta with Qeqeem.
Hehehe, siap bawa keropk sekali.

Kegemaran Haziq, main pasir.

2 comments:

Atia Adina said...

bestnya mandi laut...dah lama saya tak gi mandi laut

haslina said...

mmg best pun. at list setahun sekali mesti nak kena pergi gitu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails