Followers

Monday, February 13, 2012

Cendol...

Salam petang Isnin.
Alhamdulilah.

Baru mahu update.
Hari ini, pagi-pagi sudah ke CIDB.
Ada career fair so aku perlu bertugasan.
Ngam jam 4 lebih kemas-kemas dan balik.

Then ini sudah selesai kembali ke office.
Alhamdulilah.

Jom tengok cendol RM1.30.
Dibulatan UNITEN.
Aku makan@minum minggu lepas.
Ialah kan panas amatlah lately ini kalau tengahari.
Hatta tidak habis pun.
Sebabnya azalinya aku ini tidak suka minum air batu@air sejuk.
Saja je hendak merasa-rasa minum ais.

Lengkap cendolnya.
Jagung, kacang merah....

3 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Murah tu ... nampak bestnya. Boleh cuba ... tak jauh dari Bangi

oya said...

sedapnya..dah lama x pekene cendol ni..

haslina said...

salam kembali dato'
a'ah dato, murah dan cukup rasanya. dekat je...

dik oya
itulah, akak pun da lamaaaaaaaaa x rasa cendol.
selalunya makan kat pilah je kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails