Followers

Wednesday, June 13, 2012

Beg oren ku.

Hari Sabtu lepas, hubby belikan beg comel ini. 

Salam Rabu to all.
Kerja dan kerja lagi.
Kan best kalau aku boleh kerja dari rumah.
Sebab minat aku memang 'membakar'.
Juga kalau ada rezeki lagi panjangkan ke menjahit sekali.

Sebenarnya aku memang fav. color-color bumi@earth ini.
Contoh seperti color coklat, merah hati, biru gelap dan oren.
Kebetulan hubby yang pilihkan color oren ini.
Aku minat dan ok.
Suka hatilah kan, kalau aku pakai baju hijau tapi color beg aku warna oren.

Maknanya, mereka sudah sepasang bersama.

p/s niat lagi untuk beli color oren untuk beg duit syiling pula.

6 comments:

oya said...

minat oren kah

haslina said...

oya - secara kebetulan oren termasuk dalam warna fav.
boleh saja.

mamalieyna said...

nice...

tak pernah ada handbeg kaler oren, tp sbnrnya minat sgt kaler oren ni..ceria~

haslina said...

tq eina.
yg ni pun price tak mahal sgt gitu.

p/s selamat memilikinya nanti.

gee ryder said...

cantiklah...i like!

haslina said...

tq. warna menyerlah kan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails