Followers

Thursday, June 12, 2008

Haziq and Aezad


Aku suka betul tgk gambar dua2 nie. Chomel jea... Above 1st picture picture masa diaorang baby sangat lah. Masa tu umur Haziq dalam 1 bulan lebih dan Aezad pulak da masuk 4 bulan lebih rasanyer. Dan picture 2nd above tu..picture 31 mei baru nie. Aezad da umur 1 tahun 3 bulan lebih dan Haziq baru 11 bulan lebih. Orang cakap muka anak aku tu cam muka aku...iyea kea...iyea la tu. Aezad pulak muka dia more to his father side.
Diaorang ni jarang jumpa walaupun aku ngan kakak aku sesama duk KL nie. Ialah kan memasing kerja..sabtu ahad pulak masa bersama keluarga sendiri. So diaorang ni mmg selalu berjumpa klu aku dan kakak aku sesama balik kg kat Pilah. Dan klu sesama balik kg maka kecoh lah umah abah aku ngan budak dua orang nie. Since dua2 tahu berjalan..tangga utk naik tingkat atas terpaksa di tutup. Kalau tidak..dua2 senyap2 jea da sampai setengah tangga. Klu ktorang tgk2 kan dan biarkan..sampai atas nun diorang leh naik. Cekap sungguh...Tu pictures kat bawah gambar tangga kat umah abah bersama model tangga masa hari raya 2007 dan masa wedding aku.



6 comments:

13may said...

hehhe hehhe hehhe...

tatau pasaipa aku tergelak :D

haslina said...

ko gelak aper nyer nie mr 13may...ada lawak tersembunyi ke dalam post aku tu..???

mochitsuki said...

merahnyeeeeeeee
silau mata.. :p

haslina said...

heehehhehe...sama color merah anak beranak..

Our Dreams Of Life said...

membesar bersama2 la kazen 2 org nih..heheh...nanti masuk sekolah pon bersama2

haslina said...

heheh hehe tulah kak ina..sama jea..sekenit 2 orang tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails