Followers

Friday, June 27, 2008

cINta mU mEkar di haTI ini..






Bila da ada depan mata sentiasa lupa ada menda yg aku nak cakap ngan En Hendra. Biasalah kan..bila da balik umah..badan da penat. Nak masak lagi <--- ganti2 lah masak lauk..semalam petang aku masak..ari ni rasanyer En Hendra masak. Semalam aku masak sambal udang dan kari sardin. Sayur nyer timun jea.---Kemas dapur lah..and what ever kerja orang pompuan. Sampai semalam En Hendra sound aku ni da macam orang gaji pulak..asik duk kat dapur..x kuar2...hehe..

Ntah lah start minggu nie aku rasa TERSANGAT LAH bertambah2 CINTA NYER KAT EN HENDRA. Dalam hati nie BERBUNGA CINTA sedang mekar berkembang. Tu pictures kat atas tu antara picture yg suka sangat.
"Bang...bila depan u i mesti terlupa nak cakap...padahal bila kat opis mesti duk teringat2 jea nak cakap kat u. Bila i da ingat nie i nak tulis kat sini je takut i terlupa lagi. I luv u so much sesangat dan terima kasih atas aper yg abang dah berkorban untuk i selama nie yea. I sangat menghargai nyer. Terima kasih juga kerana sentiasa membuat i gembira. Pastu nak tanya lah...NAPER LATELY NI ABANG NAMPAK HENSEM SANGAT EK????.....pasal aper ek..kea pasal EURO 2008 tu???1!!!!...hehehehe."

4 comments:

aryllia said...

hihihik...tuh ikhlas ker ader nak aper2..hihik

green apple said...

mengayat nampak..

kak ina said...

heheh lin...sbb dpt kabinet dapur baru ke?hehe..gurau jer...apa susah...zaman skrg ni,sms/mms jer dr opis klu takut lupa :)

haslina said...

aryllia ~ ikhlas wehhh..
cinta ku seratus percent...

diana ~ hehahha...leh la sikit2..

kak ina ~ kabinet baru...boleh lah jugak :))

tu lah..sms/mms pun boleh gak..cuma nak tunjuk kat ray my fav. pic...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails