Followers

Thursday, March 10, 2011

Presents

Story ini sudah berlalu semasa birthday Haifa Cassandra pada bulan Januari lalu. Tapi bagi aku semestinya kisah begini di abadikan dalam blog cinta merah aku ini.
;))
Picture pertama, hadiah yang diterbangkan jauh from Tawau dari auntie Juwita. Sungguh wangi dan semestinya ori gitu.
Thank you dear.





Lepas itu pula hadiah dari kami pada Haifa. Beli di Ikea. Punyalah dengan keadaan aku yang masih mabuk mual tidak kesudahan masa itu. Gagahkan juga bersesak di situ semata mencari hadiah buat princess cantik ini.

Haifa tengah syiok tengok mainan. Memang macam tidak sabar gitu.

Testing main

Bila anak sudah dua, untuk abang Haziq pun tetap ada hadiah sekali. Hatta sebenarnya setiap kali keluar, memang rasanya ada sahaja mainan untuk Haziq. Cuma Haifa ini, kami tidak berapa pandai untuk memilih mainan untuk perempuan.
;(
But in the end, ok lah. Adik beradik ini pandai juga kongsi-kongsi mainan.
Tapinya lagi, harus Haifa memang suka kacau abang Haziq tengah main.

Haziq tidur sepanjang dalam Ikea

Happy dapat train idaman

6 comments:

Ina Hashim said...

wahhh...kecik2 dah dapat parfum Dior gitu...jeles auntie Ina tawww

haslina said...

hikhik...itulah kak. auntie juwitanya mmg da byk sgt koleksi perfume nya.
;))

velasrizal said...

comelnye dia lentok..

Beza Bantal Murah Dan Mahal Dari China

haslina said...

dik rizal - ;))

akuzle said...

mmg hadiah2 si comel neh dah mcm org dewasa punyer... menan masak2 pon dh mcm mamanyer punyer...ehehehhe

haslina said...

akuzle - itulah kan. padahal umur baru masuk setahun.
;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails