Followers

Thursday, August 25, 2011

selamat menyambut hari lebaran


Orang lain SYIOK dan GEMBIRA hendak menyambut hari kemenangan iaitu HARI RAYA AIDILFITRI yang bakal menjelma kurang seminggu lagi.
Erm aku pula, dunnolah. Nak feel pun macam tak feel.
Orang berpantang macam aku ini, haruslah dulukan amalan berpantang.
Hubby pun gitu, macam slow jea.
Baru minggu ini hubby bawa Haziq dan Haifa pergi jalan TAR belikan baju raya.
Itu sahajalah.
Namun tetap teruja sebab kami beraya berlima tahun ini.
Ialah anak sudah masuk 3 orang.
;))

Insyallah hujung minggu ini kami akan balik ke kg aku di Kuala Pilah.
Aku akan tinggal di kg dengan anak-anak sekali until habis pantang, insyallah.
So lamaaaaalah blog ini akan bercuti sama.





7 comments:

POSH76 said...

selamat hari raya

haslina said...

selamat menyambut aidil fitri too.tq

Ina Hashim said...

lin,

Selamat hari raya maaf zahir batin
wahhh...tomeinya haifa ngan rambut kentengnya...cam rambut lin nih

maidatul said...

akak xpe2 tak raya pun...yg penting balik kampung...

jom2 balik kampung...akma pun balik Pilah hujung minggu nie...

p/s Syokkk dapat gak akma balik kg beraya..ingat kena raya kat sini jer...tak sanggup mak...

haslina said...

kak ina - samalah kita. selamat hari raya maaf zahir dan batin.
haifa tu ikut rambut datuknya kak, kerinting.
;))

akma - itulah, yg penting dpt berkumpul sekeluarga.
raya tu lain kali leh raya.

ooo ye kea. alhamdulilah dpt beraya di kg.
;))

ciEk NiENa said...

akak.. sori la lama xbukak blog.. akak da kuar baby ekk.. chomel.. boy kan.. tahniah akak.. huhuhu..

haslina said...

huhu. tak pe dear. tq for coming.
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails