Followers

Monday, December 21, 2009

Aduhaiii...

Sebab ada tiket free..so kami pergi menonton filem ini pada Jumaat lepas.

Sesungguhnya aku tidak sihat
. Asyik muntah dan muntah sahaja. Macam tidak larat untuk berjalan sangat pun. Nampaknya juga nasi sudah tidak sesuai buat aku di saat ini. Perut aku macam sudah tiada ruang untuk nasi. Hendak atau tidak aku perlu makan juga...kan. So aku beralih ke makanan lain. Mee hoon goreng........roti bakar....or whatever.
Aduhhh laparnya perut.

Entahlah, kata En Hendra mungkin aku tidak akan lama lagi akan bersalin. Sebab dia tengok keadaan aku sekarang sungguh 'lembik' sahaja. Due date aku adalah pada hujung bulan Januari 2010.
Aku berserahkan semuanya pada ALLAH.

3 comments:

maidatul said...

hehehe...akak gi tgk kat ne malam tu...akma tgk kat KLCC gak malam tu tapi AVATAR...syokkk sungguh layan...

mamalieyna said...

huhu...penat kalo tengok org peknen nih, kt opis ni pun ada sorang tgh sarat. kembar pulak..aduss penatnyer tgk dia bwk perut tue..

haslina said...

akma ~ akak pi GSC IOI Puchong, hari tu kan dapat tiket free 2012 tu..
ooo..layan AVATAR...mesti best kan...

mamalieyna ~ itu lah nyer kan...udah lah saya ni 'lembik' orgnye...umur pun da 33 tahun..hehehe..

alahai klu kembar..lagilah kan..
semoga allah permudahkan semuanyer...amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails