Followers

Tuesday, December 8, 2009

baby???


Baby boy


or


Baby girl


???????

Dunno lah sebab aku tidak pergi SCAN langsung. Sorry to say lah, im so tired and my day is full already...ahak.
Tapi alhamdulilah melalui pemeriksaan rutin di klinik kerajaan, baby dalam keadaan baik. Tidak di nafikan baby tersangatlah active pergerakkannya di dalam perut. Sekarang ini baby lebih suka bergerak diwaktu malam atau pun masa aku syok tidur. Memula memang sukar aku menerima keadaan ini sebab masa itulah aku hendak tidur...kan. Lelama sekarang ini aku sudah lali...tendangan macamana pun...aku masih boleh tidur...hehehe.

Back to sex of my becoming baby. Aku teringat tentang ramai kawan-kawan aku yang telah menjadi ibu. Mari kita bercerita mengenai sex of their baby.

Puan Hnn yang berumur 30 tahun - 3 orang anak lelaki

Puan M.A yang berumur 28 tahun - 2 orang anak perempuan

Puan Aln yang berumur 33 tahun - 3 orang anak lelaki dan anak ke 4 perempuan

Puan N.M yang berumur 33 tahun - 3 orang anak lelaki

Puan Hlmh yang berumur 33 tahun - sepasang anak

Puan Hspn yang berumur 33 tahun - 2 orang anak lelaki

Puan Shfz yang berumur 33 tahun - 2 orang anak lelaki

Puan Frz yang berumur 33 tahun - 2 orang anak lelaki

As a result, kawan-kawan aku yang sebaya (33 tahun) mempunyai anak lelaki. Aduhai...

Apa sahaja pemberian ALLAH, sebagai hambanya kita perlu redha. Dan aku meredhai apa sahaja kemungkinannya nanti. Yang paling penting ialah kesihatan anak yang baik...itu yg aku doakan sentiasa...AMIN.

5 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku kalo buleh pilih, pasni nak anak lelaki.tapi kalo keluar jantina apa pun aku redha.

gee ryder said...

statistik tu xsemestinye betul hehe..
bedoa jela mtk ank pempuan..tu lebih afdhal :D

haslina said...

eliss ~ itu semestinya...tp kan..masa aku tahu aku ni pregnant kali kedua...mcm da tak fikir da nak baby aper..sebab alahan sungguh teruk dan aku pun asik penatttt saja..soo jantina baby sudah terlupa utk di fikirkan...

gee ~ betul tu...amin..

mamalieyna said...

eei kalo saya tak sabar nk scan nih, anak ke2 pun excited gk, sbb kalo bleh nak la opposite sex kan..pepun redha je pemberian Allah.. hermm teringat kenangan peknen..best kan...indahnyer.. ^_^

haslina said...

hik hik....too many things to do...sampai part scan sudah tertinggal..

;((

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails