Followers

Tuesday, December 15, 2009

Dari Windows 7 beralih ke XP


Hari ni cite pasal IT lg...seperti biasa platform Windows dirumah bertukar lagi...dr Windows 7 downgrade ke Red XP...saper punya keje tentulah mr Hendra..selalu nk sesuatu yg x membosankan dilihat bila menghadap pc..apapun sila nikmati screen shotnya kat atas tu..... nk cuba dapatkan windows yg canggih munggih penuh ngan gajet boleh le bertanya ngan mr Hubby

by En Hendra.

7 comments:

mamalieyna said...

hermm kitenyer lappy kt umah pun pakai vista..takde lak icon2 cam kt ats tu..kiutmiut.. ^_^

haslina said...

hik hik...
itu lah pasal...en hubby yg rajin part2 IT nie..
:)

sujaihah said...

salam perkenalan...

harap perkenalan ini dapat meluaskan lagi pengetahuan kita.

i follow u ..

regards.
http://anakkuhumairah.blogspot.com/

haslina said...

salam perkenalan juga...
tq
:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

downgrade plak..nape plak downgrade?

maidatul said...

hehehe...akma pakai XP Professional jea...xde 'Red'...hari tu pun akma da try Window 7 tu last2 akma suruh Abg tukarkan balik tak suka... Abg jea layan Window 7...

haslina said...

eliss ~ ntah..laki aku tu..
;)

akma ~ hehehe...akak lagi pemalas nak tukar itu ini...ntah lah..apa yg ada guna jea...cik abang tu yg rajin itu ini...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails