Followers

Monday, January 18, 2010

Last day to work.

I'm so tidak larat sudah...Today is my last day working. Kaki pula 2 - 3 hari pada minggu lepas memang sudah bengkak. Betis pun sama..macam buluh betung gitu. Tapi yesterday and today both kaki and betis sudah cantik seperti biasa.
Kalau aku bersalin dalam masa terdekat ini...mohon doakan bersama supaya aku dan baby selamat juga dipermudahkan semuanya..amin

11 comments:

Mr Mama said...

doaku sentiasa bersamamu,semoga semuanya dipermudahkan dan selamat bersalin......

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Ya Allah.dah dekat ker nak bersalin!
semoga semuanya selamat2 erk:)

mamalieyna said...

Waa dah dekat dah ek..moga2 dipermudahkan segalanya nanti..dan selamat dan sihat sejahtera hendaknya! Aminn..

Ina Hashim said...

Lin dah mula MC ke?Bila due sebenarnya?sian...jaga diri bebaik..moga semuanya dieprmudahkan kali ini

haslina said...

Mr Mama ~ amin..terima kasih bang

mamalieyna, elissmie & kak ina ~ amin...due date dalam 26 January (next week)..tp tanda2 nak bersalin tu macam dah ada..itu yg saya minta sahaja cuti mula esok...

E-na Zarina said...

Salam...semoga selamat melahirkan dan sihat kedua duanya...

Normi Ali said...

Amin.......semoga dipermudahkan segala-galanya.....

maidatul said...

banyakkan berzikir dan semoga semuanya selamat...:)

kak ina kl said...

salam haslina..dah bersalin ke belum?

haslina said...

E-na, Normi, Akma and Kak ina...terima kasih..
;)

Anonymous said...

My relatives all the time say that I am wasting my time here at net,
but I know I am getting familiarity daily by reading thes
good posts.

Here is my webpage truck insurance

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails