Followers

Thursday, October 28, 2010

Balik kg sabtu lepas.

Haziq dengan muka yang penat. Asyik berlariiiiii sahaja kerjanya. Ambil gambar dalam kereta adik aku memang kaki pancing tegar. Tengoklah rapala dalam box tu, tiga tingkat gitu.

Haifa pun memang suka dapat ke luar rumah sambil tengok abang-abang dia termasuk anak kakak berlari sana sini.
wait for my time...hikhik 

 Seronok sungguh budak KL dua orang itu ikut atok buat kerja sana sini. Berpeluh-peluh, masa on the way balik KL, dua-dua pengsan.

Sabtu lepas memang aku balik kg dengan family kakak sekali. Disamping itu menyambut birthday abah yang ke 71 jatuh pada 25 October. Alhamdulilah abah masih sihat dan masih kuat bekerja. Memang abah dari muda tidak boleh duduk diam. Ada sahaja kerja hendak dibuatnya. Sekarang ini pun abah masih bekerja sebab ada sahaja orang call minta abah juga yang datang tengok problem di site. Orang lama..kan. Orang mesti cari sahaja. Hari itu pun sepanjang pagi Ahad abah tiada dirumah....kerja.
Cadangnya malam minggu itu hendak makan diluar untuk sambutan birthday abah, tapi hujan sepanjang hari di kg. Maka cancellah.
Hatta petang Ahad itu, potong kek Chocolate Indulgence. Dan makan-makan di rumah.

The cake

  Selamat Hari Jadi Abah, semoga di murahkan rezeki lagi, sihat kesihatan abah dan di rahmati ALLAH selalu hendaknya amin amin amin.
Abah is the best father ever 



6 comments:

Atia Adina said...

sian haifa....tunggu besar sikit nanti boleh join abang

mahira oya said...

bestnya blk kampong...kek tu lazat...kelaparan gue..

haslina said...

atia - itulah kan...mcm da x sabar2 nak join abang dia...

mahira - mmg besttt klu balik kg..dapat makan emak masak...jumpa parent....

kek secret recipe mmg 'berlemak' dan enak..
;))

Lovely Emy said...

bestnya kampung mcm ni, sukanya view ny, suka sgt :')

maidatul said...

Seronok suasana kampung gitu kan...rindu kat kampung...

haslina said...

emy - alhamdulilah..mmg kg akak keliling pokok getah dan menghijau gitu...

akma - mmg pun akma, lglah kita ni membesar di kg..
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails