Followers

Monday, October 25, 2010

Nasi ayam linda onn


Sila amati dan lihat makanan set untuk dua orang di kedai makan nasi ayam linda onn. Air memang ada dualah, air limua atau teh o. Juga dengan ais cream pun dapat dua jugalah.
Tapi yang aku rasa ntah apa-apa ntah ialah, nasinya sikit sangat.
Harganya RM 24 gitu. Bagi aku sungguh tidak berbaloi.
Sebenarnya malam tadi itu, sudah tiada choice. Perut sudah lapar, maka makan sahajalah.
Waima dari dulu aku memang tidak recommended makan di situ.

8 comments:

sweetheart said...

dari dulu lagi teringin nak try. tapi bila tgk pic ni tak jadi la. takkan takde salad kot... x nmpk mnylerakan sgt...

abg yg `marah` said...

memamg x berbaloi...
pulaukan je kedai tu....
makanan da la ciput ...
harga cekik darah betul...

mahira oya said...

org kate x sedap...so x layan la..
plus mmg x pnah..

haslina said...

sweetheart - itulah pasal kan...klu org lapar jea sanggup makan kat situ...

abg yg 'marah' - sokonggg.....
;))

mahira - klu x pernh..mmg x yah cuba...

/Dayah//Nurul/ said...

jom buat aduan rakyat mknn mahal.erk, nasi linda onn pegi mkn kalo perlu la k

haslina said...

dayah - hikhik..
jgn kita sampai kesitu...cian org meniaga...kan

cuma kita elakkan makan disitu..kan kan...

Ina Hashim said...

lin...
takde salad,tomato bagai?sungguh x 'complete' gitu

haslina said...

kak ina - itulah pasalkan...makan kerna tiada pilihan kedai...
klu tidak...no no no...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails