Followers

Tuesday, April 26, 2011

best sangat ke citer nie?


Kualiti dan standard movie memang aku tabik springlah. Tapi part jalan cerita..sorrylah aku kureng minat. Gitulah kan kalau bahan sejarah di adaptasi ke panggung. Pasti ada yang lari ;((

6 comments:

Muhammad Helmi said...

best cite ini...
sgt2 ske...
Jemput Datang Ke Blog Saya

mamalieyna said...

sukee sbb sblm ni mana pernh filem malaysia buat citer mcm ni...tp jln cerita tu, herm...

aliaaroslan said...

kalau tengok kat wayang, lagi best kak sebab sound efek dia. best la bagi saya citer ni. akak dah dapat download ke?

haslina said...

helmi - quality mmg maveles. filem malaysia pertama di arah begitu. tp jalan cerita agak longgar.
;((

eina - itulah kan. jalan cerita ;((

aliaa - biasalah dik, donlod je. alhamdulilah pic clear.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nampak preview mcm gempak.belum kesempatan nak tengok lagi.

haslina said...

eliss - mmg gempak merong ni tapi cuma jalan citer je longgaaaarrr.
;))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails