Followers

Thursday, April 14, 2011

nasi Arab

Nasi Arab Kambing

The Soup

Nasi Arab Ayam

Semalam aku beli Nasi Arab di Food Court office sahaja. Hubby yang sebenarnya duk sebut-sebut hendak makan kambingnya tu. So aku bermurah hati belanja dinner malam semalam. Sampai sahaja di rumah, memang hubby sudah tidak sabar dan juga yang makan dulu nasi dengan anak-anak sekali.
Aku pula belum hendak makan, maka pergi mandi dululah. Lepas itu baru aku makan. Tapinya tetap satu pinggan itu aku ajak hubby join sekali. Sungguh-sungguhnya tidak habis kalau makan sendiri. Tahu sahajalah portion nasi arab memang banyak gitu kan.
Maka makanlah kami berdua satu pinggan. Lovely.

Cerita akhirnya sekarang ini, aku hendak tanya semua orang yang pernah makan Nasi Arab ini. Adakah semua orang sama seperti kami. Lepas makan confirm NGANTUK!!!.
Hik hik, Haziq dan Haifa memang lelap sungguh lepas itu. Aku pula masa tengah tengok berita pun terjoin sama tidur.
Hubby siap layan nescafe untuk tahan mata.
Lawak je kan.
Tapi dalam jam 10 pm gitu, semua yang tidur bangun semulalah.
Aku dan hubby memang CONFIRM sungguh yang SUP nasi arab itulah punca semua orang jadi berat mata.

5 comments:

Ina Hashim said...

aah betul lin...sama gak cam makan nasi beriyani mamak...pas makan kompem ngantuksssss

haslina said...

hikhik, itulah kan kak. terlampau sodap dan berlemak.
itu yg berat je mata lepas tu.

velasrizal said...

mmg lazat abes ni nyum nyum

Agen Jualan & Pengedar Rempeyek Di Perlukan @ Risya Expressions Enterprise

mamalieyna said...

nk komen psl bonus, tp takde box plak..huhu~>


waah bahagianya dpt bonus! kita?..takde maknenye..hu~ sadis la tahun ni..wuwuw..

haslina said...

dik rizal - mmg nyum nyum.
;))

eina - saja x letak box hehehe. sungguh sungguh bahagia alhamdulilah rezeki.

le x de bonus ye. x pe,semoga dapat rezeki di segi lain pula amin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails